UNIVERSITY SYMPOSIUM AT CALIFORNIA STATE UNIVESITY, SACRAMENTO

PROGRAM AGENDA

MONDAY, DECEMBER 3, 2007

Time	Presentation topic	Presenter(s)
	PART I: INTRODUCTIONS AND PRESENTATION	NS BY FRBSF STAFF
3:30 – 3:40 [10 minutes]	Welcome	Kristin A. Van Gaasbeck, Department of Economics, California State University, Sacramento
3:40 – 4:05 [25 minutes]	Purposes & Functions of the Federal Reserve System	Robin Rockwood , Director, Community Perspectives FRBSF
4:05 – 4:30 [25 minutes]	Banking Conditions and Trends	AnnMarie Kohlligian, VP & Managing Director, FRBSF
4:30 – 5:00 [30 minutes]	Introduction to the FOMC	Yelena Takhtamanova , Outreach Economist, FRBSF
5:00 - 5:15	Break	
	PART II: FOMC MEETING SIMU	LATION
5:15 – 5:45 [30 minutes]	Economic Briefing	Gary Zimmerman , Senior Outreach Economist, FRBSF
5:45 – 6:45 [60 minutes]	 Comments on economic conditions and vote on monetary policy Chairman Bernanke President Geithner (New York, Vice Chairman of the FOMC) Governor Kohn (Vice-Chairman of the Board of Governors Governor Mishkin President Poole (St. Louis) President Yellen (San Francisco) 	Joel Ryan Pavel Kuzmenko Bashar Zakaria Eddy Cremata Fidelis Agboli/Jake Tuttle Emily Hodge/Kevin Wilner
6:45 -7:15 [30 minutes]	Debriefing and audience questions	Gary Zimmerman and Yelena Takhtamanova, Outreach Economists, FRBSF